#26 Coffee chocolate milky stout
Een donkere stout waar lactose aan toegevoegd is om een milky effect te krijgen. Na de hoofdvergisting koffie-extract en koffiebonen toegevoegd. Tevens in een hopzak cacao nibs 2 dagen laten trekken voor die echte chocolade smaak.
Laat hier je review achter over dit bier:
Untappd
Brouwschema
Mout
Naam |
Gewicht (g) |
% |
EBC |
Pilsmout |
1900 |
65,9 |
3-5 |
Caramout |
400 |
13,7 |
50 |
Pale mout |
375 |
13,0 |
6-9 |
Chocolade mout |
150 |
5,2 |
900-1200 |
Black mout |
60 |
2,1 |
1400 |
Hop
Naam |
Gewicht (g) |
Alpha zuur % |
Kooktijd |
Bloem/pellet |
Columbus |
9 |
15 |
60 |
pellet |
Wilde hop |
10 |
5,9 |
20 |
bloem |
Northern brewer |
15 |
5,1 |
20 |
bloem |
Northern brewer |
10 |
5,1 |
vlam uit |
bloem |
Wilde hop |
10 |
5,9 |
vlam uit |
bloem |
Maischen
Temperatuur |
Tijd |
SG |
68°C |
60 |
|
78°C |
5 |
|
- Kooktijd: 60 minuten
- Gist: S-33
- OG: 1068
- FG: 1030